Noutati

A treia intalnire a Clubului Verde al Antreprenorilor: analiza profilului energetic si eficienta folosirii apei

A treia intalnire a membrilor Clubului Verde al Antreprenorilor a avut loc vineri, 1 Aprilie 2016 la TT Electronics Sensing and Control, companie membra a Clubului Verde, care a gazduit workshop-ul dedicat in prima parte discutarii profilul energetic al companiilor.

Reprezentantii TT Electronics Sensing and Control impreuna cu Managerul Energetic, Dl Gabriel Nan, au facilitat vizitarea companiei si au prezentat celorlalti participanti tehnologiile de ultima generatie adoptate in vederea eficientizarii consumului de energie, modalitati de monitorizare in detaliu a consumurilor energetice, precum si masurile de eficientizare energetica aplicate si planificate.

Vizita in incinta fabricii si discutiile ulterioare au fost un prilej deosebit de a observa si cunoaste practicile excelente ale TT Electronics Sensing and Control in domeniul eficientei energetice si au completat cu succes tema profilului energetic.
 

 
Schimbul de idei si transferul de experienta realizate in cadrul workshop-ului, in acest caz, din partea TT Electronics Sensing and Control catre membrii, au demonstrat inca o data beneficiile participarii in cadrul Clubului si a cooperarii dintre companii.

A doua parte a workshopului s-a concentrat pe eficienta in consumul de apa si minimizarea generarii apei uzate, respectiv prezentarea problemelor la nivel global, provocari pentru companii, cum putem intelege mai bine consumul si generarea apei uzate, modalitati de analiza a ineficientiei consumului de apa, si prezentarea solutiilor tipice pentru minimizarea consumului de apa si a generarii apei uzate.