Cine suntem?

Centrul National pentru Productie si Consum Durabile (CNPCD) este o organizatie non-profit care a fost creata in Martie 2010 ca “spin off” al “Programului pentru dezvoltare durabila a intreprinderilor din Romania concentrate pe cresterea expertizei nationale in Productie Curata si Responsibilitate Sociala Corporatista, in particular pentru sectorul touristic”. 

Organizatia a fost fondata de un grup de experti si organizatii si activeaza in stransa cooperare cu actori cheie la nivel regional, alte organizatii relevante, asociatii industriale si clustere.

noutati si evenimente

Conferinte, Cursuri de Initiere si Instruire si alte activitati complexe reprezinta noutatile cu care CNPCD vine in sprijinul dumneavoastra mereu.

Te invitam sa navighezi printre ultimele noutati care fac parte din activitatea noastra. Te vom tine mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniile care te intereseaza, mentinand mereu calitatea.

afla mai mult

finantare si parteneri

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit se face prin completarea declaratiilorde mai jos si transmiterea acestora Adminstratiilor Financiare de care apartineti pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

afla mai mult

proiecte si realizari

Proiectele la care CNPCD ia parte sunt dezvoltate cu pasiune si profesionalism pentru societatea din care facem parte.

Proiecte ca TREO, UNIDO, MedGreen sau RECDEV sunt doar cateva din multele actiuni si proiuecte la care CNPCD ia parte, echipa noastra fiind intr-o continua dezvoltare a unor planuri indraznete de incurajare.

afla mai mult