Despre noi

MISIUNEA:

Organizatia noastra promoveaza productia si consumul durabile prin adoptarea si implementarea metodelor eco-inovative, in particular eficientizarea consumului de resurse si productie curata, in toate sectoarele economice.


 

NE PROPUNEM:
 

 • Sa contribuim la constientizarea mediul de afaceri, a institutiilor publice si a altor organizatii relevante in ceea ce priveste nevoia cresterii eficientei consumului de resurse si de reducere a impactului de mediu, rezultat din operatiunile, activitatile si deciziilor acestora
   
 • Sa facilitam accesul adultilor la educatie si informatie in domeniul dezvoltarii durabile
   
 • Sa oferim servicii de consiliere organizatiilor publice si private in domeniul eco-eficientei si al responsabilitatii sociale
   
 • Sa ne implicam activ in crearea unui cadru strategic si legislativ favorabil la nivel local si national
   
 • Sa dezvoltam si sa implementam programe care sustin productia si consumul durabil, in colaborare cu parteneri nationali si internationali

   

PRINCIPIILE NOASTRE DE BAZA SUNT:
 

 • Construirea unor parteneriate puternice bazate pe incredere, implicare si cooperare cu ceilalti actori relevanti si stabilirea unei legaturi directe cu comunitatea.

noutati si evenimente

Conferinte, Cursuri de Initiere si Instruire si alte activitati complexe reprezinta noutatile cu care CNPCD vine in sprijinul dumneavoastra mereu.

Te invitam sa navighezi printre ultimele noutati care fac parte din activitatea noastra. Te vom tine mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniile care te intereseaza, mentinand mereu calitatea.

afla mai mult

finantare si parteneri

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit se face prin completarea declaratiilorde mai jos si transmiterea acestora Adminstratiilor Financiare de care apartineti pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

afla mai mult

proiecte si realizari

Proiectele la care CNPCD ia parte sunt dezvoltate cu pasiune si profesionalism pentru societatea din care facem parte.

Proiecte ca TREO, UNIDO, MedGreen sau RECDEV sunt doar cateva din multele actiuni si proiuecte la care CNPCD ia parte, echipa noastra fiind intr-o continua dezvoltare a unor planuri indraznete de incurajare.

afla mai mult