Echipa

 

Aida Szilagyi – Presedinte 

 

Aida a acumulat aproximativ 20 de ani de experienta profesionala in domeniul managementului de mediu si al eco-eficientei. Puternica sa convingere, aceea ca dezvoltarea durabila este singura solutie viabila pentru viitorul economiei si al societatii, a motivat-o sa lanseze initiativa crearii Centrului National pentru Productie si Consum Durabile, a carui presedentie o detine inca de la fondarea organizatiei.  

In rolul sau de Presedinte, Aida coopereaza cu Comitetul Director in vederea planificarii activitatilor, a administrarii organizatiei, a asigurarii fluxului financiar si a consolidarii cooperarii cu toate partile interesate. In rolul de Expert, Aida este implicata in dezvoltarea si implementarea proiectelor care contribuie la atingerea misiunii organizatiei, activeaza in grupuri tematice nationale si internationale, militeaza activ pentru adoptatea solutiilor ecoinovative si pentru setarea unui cadru legislativ favorabil productiei si consumului durabil.

 

 


 

Andrei Churican – Director Tehnic, Expert Dezvoltare Durabila

 

Ca Director Tehnic Andrei contribuie la dezvoltarea de noi proiecte si la crearea expertizei necesare in domeniu, coordoneaza implementarea tehnica a proiectelor si activitatilor, promoveaza principiile si valorile organizatiei.

Cu o experienta mai mare de 10 ani, Andrei este unul dintre expertii nostrii in dezvoltare durabila. Experienta si  competentele sale sunt concentrate  in jurul unor subiecte precum: sisteme de management, responsabilitate sociala corporatista, eficienta consumului de resurse si productie curata sau managementul ciclului de viata al produsului.

 


 

Diana Ionescu – Secretar, Expert Financiar

 

Diana este de profesie economist, cu experienta in dezvoltarea de proiecte si atragerea de investitii in domenii precum: cresterea competitivitati intreprinderilor mici si mijlocii, dezvoltarea resurselor umane si servicii sociale. Ea joaca un rol important in managementul financiar al organizatiei si al proiectelor aflate in derulare. 


 

Camelia Mocan – Expert in dezvoltarea antreprenoriatului

 

Camelia este expert in management cu o experienta de peste 14 ani in promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului. Si-a completat studiile de inginerie cu studii de management organizational la Universitatea de Stat Washington si la Scoala de Afaceri din Londra. Camelia a acumulat o experienta importanta in  consilierea si instruirea IMMurilor, planificarea afacerilor, identificarea oportunitatilor de  finantare, implementarea si managementul proiectelor.
 


 

Marian Mocan – TRUSTEE

 

Marian este Professor la Facultatea de Management a Universitatii Politehnice Timisoara, detine o vasta experienta in consultanta si management, logistica, diagnoza si planificarea afacerilor. In rolul sau de Consilier utilizeaza experienta sa pentru a sprijini adminstrarea si managementul general al organizatiei. 


 

Gabriela Fistis – Expert Dezvoltare Durabila

 

Gabriela Fistis a acumulat experienta de peste 18 ani de activitate in domeniul cercetarii si consultantei in domeniul dezvoltarii durabile, timp in care si-a oferit expertiza institutiilor publice in special in domeniul elaborarii Planurilor si Strategiilor pentru Energii Durabile dar si in sectorului industrial, prin sprijinirea intreprinderilor in aplicarea conceptelor de dezvoltare durabila. Gabriela joaca un rol activ in implementarea proiectelor ca manager de proiect , consultant si trainer.

noutati si evenimente

Conferinte, Cursuri de Initiere si Instruire si alte activitati complexe reprezinta noutatile cu care CNPCD vine in sprijinul dumneavoastra mereu.

Te invitam sa navighezi printre ultimele noutati care fac parte din activitatea noastra. Te vom tine mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniile care te intereseaza, mentinand mereu calitatea.

afla mai mult

finantare si parteneri

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit se face prin completarea declaratiilorde mai jos si transmiterea acestora Adminstratiilor Financiare de care apartineti pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

afla mai mult

proiecte si realizari

Proiectele la care CNPCD ia parte sunt dezvoltate cu pasiune si profesionalism pentru societatea din care facem parte.

Proiecte ca TREO, UNIDO, MedGreen sau RECDEV sunt doar cateva din multele actiuni si proiuecte la care CNPCD ia parte, echipa noastra fiind intr-o continua dezvoltare a unor planuri indraznete de incurajare.

afla mai mult