Finantare

Donatii si sponzorizari - suportul dumneavoastra este necesar!

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit. 

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit  se face prin completarea declaratiilor de mai jos si transmiterea acestora Administratiilor Financiare pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

Se vor completa in functie de situatie una declaratiile:
Declarația 230, dacă în 2015 veniturile sunt obtinute numai din salarii
sau
Declarația 200, dacă în 2015 au fost realizate venituri din salarii sau activități independente sau numai din activități independente.

Declaratia se poate trimite catre Administrația Financiara de care aparțineti prin poștă, cu scrisoare recomandată sau se poate depune direct la registratura administrației financiare din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin);
Data pâna la care poate trimite formularul este 25 mai 2016.

Pentru ca formularul să fie validat de catre Administrația Financiară și fondurile direcționate către CNPCD va rugam sa completati cu majuscule, citeț și corect.

Formularul 230 pretipărit cu datele fiscale ale CNPCD il gasiti aici. Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.

    Denumire entitate non-profit: Centrul National pentru Productie si Consum Durabile
    Codul de identificare fiscală: CIF 26967979
    Cont bancar (IBAN): RO36 BACX 0000 0004 6334 5001


Sponzorizare - daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti sponzoriza prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit.

Ce inseamna redirectionarea a 20% din impozitul pe profit?
Suma redirectionata nu poate fi mai mare de trei la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie realizate pana la 31 decembrie, pentru ca suma sa poata fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal.

Cum pot companiile redirectiona 20% din impozitul pe profit?
Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care isi doreste sa il sustina, iar cheltuielile sunt deductibile.

noutati si evenimente

Conferinte, Cursuri de Initiere si Instruire si alte activitati complexe reprezinta noutatile cu care CNPCD vine in sprijinul dumneavoastra mereu.

Te invitam sa navighezi printre ultimele noutati care fac parte din activitatea noastra. Te vom tine mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniile care te intereseaza, mentinand mereu calitatea.

afla mai mult

finantare si parteneri

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit se face prin completarea declaratiilorde mai jos si transmiterea acestora Adminstratiilor Financiare de care apartineti pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

afla mai mult

proiecte si realizari

Proiectele la care CNPCD ia parte sunt dezvoltate cu pasiune si profesionalism pentru societatea din care facem parte.

Proiecte ca TREO, UNIDO, MedGreen sau RECDEV sunt doar cateva din multele actiuni si proiuecte la care CNPCD ia parte, echipa noastra fiind intr-o continua dezvoltare a unor planuri indraznete de incurajare.

afla mai mult