Media

Initiativele CNPCD au fost prezentate in cadrul emisiunii Bursa Afacerilor din 21 Martie 2016 la Tele Nova
 

Realizatorul emisiunii Bursa Afacerilor difuzata de televiziunea Tele Nova in 21 Martie 2016, i-a avut invitati pe Aida Szilagyi (presedinte CNPCD), Andrei Churican (vicepresendinte CNPCD) si Rita Colta (Manager calitate la FM Logistics). Temele principale ale discutiilor au fost initiativele unice ale CNPCD in Romania, respectiv Clubul Verde al Antreprenorilor si Reteaua Romana pentru Ecoinovare. De asemenea, s-a initial un dialog si pe subiectul ecoinovarii in Romania la momentul actual, precum si perspectivele de viitor.

Va invitam sa urmariti la acest link inregistrarea emisiunii.

noutati si evenimente

Conferinte, Cursuri de Initiere si Instruire si alte activitati complexe reprezinta noutatile cu care CNPCD vine in sprijinul dumneavoastra mereu.

Te invitam sa navighezi printre ultimele noutati care fac parte din activitatea noastra. Te vom tine mereu la curent cu ceea ce este nou in domeniile care te intereseaza, mentinand mereu calitatea.

afla mai mult

finantare si parteneri

Donatii individuale – daca sunteti inspirati de misiunea, obiectivele si activitatile noastre puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit se face prin completarea declaratiilorde mai jos si transmiterea acestora Adminstratiilor Financiare de care apartineti pana cel mai tarziu 25 Mai 2016.

afla mai mult

proiecte si realizari

Proiectele la care CNPCD ia parte sunt dezvoltate cu pasiune si profesionalism pentru societatea din care facem parte.

Proiecte ca TREO, UNIDO, MedGreen sau RECDEV sunt doar cateva din multele actiuni si proiuecte la care CNPCD ia parte, echipa noastra fiind intr-o continua dezvoltare a unor planuri indraznete de incurajare.

afla mai mult